veel gestelde vragen tandheelkundige kliniek

Veel gestelde vragen over onze tandheelkundige kliniek in Zaandam

We snappen dat u genoeg vragen heeft over onze behandelingen, werkmethodes en kosten. Onze tandheelkundige kliniek heeft de meest gestelde vragen voor u opgesomd. Hiermee bent u hopelijk een stap dichterbij bij het verwezenlijken van uw droomglimlach. Onze lijst met vragen en antwoorden vindt u hieronder.

Mag ik een röntgenfoto maken tijdens mijn zwangerschap?

Tanden behandelen met cosmetische tandheelkunde

Tanden behandelen met cosmetische tandheelkunde

Wat houdt cosmetische tandheelkunde in? Het wordt ook wel esthetische tandheelkunde genoemd en is bedoeld om het uiterlijk van uw gebit te verbeteren of veranderen. Er worden hierbij verschillende methodes gebruikt om de stand, vorm of kleur van uw gebit te verbeteren. Tandarts Buitenland is specialist in esthetische tandheelkunde en biedt diverse oplossingen aan voor uw gebitsprobleem.

Als je geen tanden meer hebt hoeveel implantaten zijn dan nodig in een kaak om een gebit te maken?

Het aantal implantaten kan afhankeliijk van de situatie behoorlijk verschillen! Mocht er een uitneembare voorziening gemaakt worden als bijvoorbeeld een klikprothese dan zullen er minder implantaten noodzakelijk zijn dan bij een vaste brug op implantaten. In de regel geldt voor een klikprothese in de onderkaak twee tot vier implantaten en in de bovenkaak vier tot zes implantaten.

Tandheelkundige behandelingen in Nederland

Door de tandtechnische werkzaamheden uit te besteden aan een laboratorium in Turkije besparen wij op de materiaalkosten. De materialen voldoen volledig aan de Nederlandse kwaliteitseisen. Zo kunt u ook in Nederland betaalbare porseleinen facings, kroon- en brugwerk krijgen.

U kunt gewoon in eigen land en taal geholpen worden wat ten goede komt aan uw behandeling,

Tot 40% voordeel voor kronen/bruggen!

Porseleinen kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame niet- uitneembare vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan voor een gewone vulling. U zult dan ook enkele keren bij uw tandarts moeten terugkomen.

Een kroon porselein-chroom/kobalt NL €320,-
Een kroon porselein-zirkonium NL €400,-
* inclusief materiaal- en techniekkosten

Wanneer kan een kroon nodig zijn?

Betaalbare implantaten

Bent u op zoek naar hoog kwalitatieve en goedkope implantaten in Nederland voor uw verloren tand, kies of volledig gebit?

U bent van harte welkom bij Tandarts-buitenland.nl, wij geven gratis informatie en adviseren u over de mogelijke vergoedingen vanuit uw verzekering.

Wilt u weten wat voor verbetering een implantaat voor

uw levenskwaliteit kan betekenen?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH