Tot 40% voordeel voor kronen/bruggen!

Porseleinen kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame niet- uitneembare vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk. Een behandeling voor een kroon of brug is ingewikkelder dan voor een gewone vulling. U zult dan ook enkele keren bij uw tandarts moeten terugkomen.

Een kroon porselein-chroom/kobalt NL €320,-
Een kroon porselein-zirkonium NL €400,-
* inclusief materiaal- en techniekkosten

Wanneer kan een kroon nodig zijn?

• Er is onvoldoende houvast is voor een vulling. Door tandbederf kan een groot deel van de tand of kies verloren zijn gegaan.
• Verbeteren van het uiterlijk. Meestal gaat het daarbij om verkleurde en/of slecht gevormde tanden en kiezen die voor in de mond staan.
• Een tand beschermen tegen breukgevaar als er reeds grote vullingen in verwerkt zijn.

Door de tandtechnische werkzaamheden uit te besteden aan een laboratorium in Turkije besparen wij op

de materiaalkosten. De materialen voldoen volledig aan de Nederlandse kwaliteitseisen. Zo kunt u ook in Nederland betaalbare porseleinen facings, kroon- en brugwerk krijgen.

U kunt gewoon in eigen land en taal geholpen worden wat ten goede komt aan uw behandeling, nazorg en garantie.

U kunt zich achat cialis montreal in onze praktijk laten behandelen voor kronen, bruggen, facings, titanium implantaten, vullingen en alle soorten tandprotheses.

Meer weten? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor een vrijblijvende diagnose met behandelplan. Hierbij worden meerdere oplossingen voorgesteld voor uw gebitsrestauratie en kunt u daar rustig over nadenken.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH