Tanden behandelen met cosmetische tandheelkunde

Tanden behandelen met cosmetische tandheelkunde

Wat houdt cosmetische tandheelkunde in? Het wordt ook wel esthetische tandheelkunde genoemd en is bedoeld om het uiterlijk van uw gebit te verbeteren of veranderen. Er worden hierbij verschillende methodes gebruikt om de stand, vorm of kleur van uw gebit te verbeteren. Tandarts Buitenland is specialist in esthetische tandheelkunde en biedt diverse oplossingen aan voor uw gebitsprobleem.
 

cosmetische tandheelkunde esthetisch tandheelkunde
 

Onze cosmetische behandelingen

Onze tandheelkundige kliniek is gespecialiseerd in diverse esthetische tandheelkundige behandelingen:

  • Implantologie
  • Facings
  • Kronen
  • Tanden bleken

 

Voordelig behandelen

Onze BIG-geregistreerde kliniek springt eruit met de scherp geprijsde behandelingen; voor een relatief lager tarief krijgt u een effectieve behandeling, wat zorgt voor een stralende lach. Bij Tandarts Buitenland geldt ook daarom de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunt u in avonduren langskomen; we hebben flexibele werktijden en voeren ook buiten openingstijden behandelingen uit.
 

Vergoedingen cosmetische behandeling tanden

Bent u boven de 18 jaar en gaat u een cosmetische tandheelkundige behandeling doen? Dan dient u hiervoor aanvullend verzekerd te zijn. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het pakket en waar u verzekerd bent. Zo zijn er verzekeraars die niet alle prestatiecodes of type materialen (zoals composiet of porselein) vergoeden.

Om niet voor verrassingen te staan raden we het u aan om een gratis intake gesprek aan te vragen en vervolgens bij uw verzekeraar de vergoedingen te checken. Tijdens een intakegesprek bespreken we de gekozen behandeling en geven we u een prijsopgave. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten.
 

Prijslijst implantaten

We zijn de voordeligste tandheelkundige kliniek in Zaandam. U kunt onze voordelige prijzen voor onze goedkope implantaten inzien op onze prijzenlijstpagina.
 

Informatie cosmetische ingrijpen

Voor meer vragen over onze behandelingen kunt u bellen voor een gratis consult naar: 075-6163112.

Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen direct een afspraak voor u inplannen om u informatie te geven over de soorten behandelingen die we uitvoeren.

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH